Af: Moelleskolen
Læs mere ›
MAD- OG MÅLTIDSRÅD
6.b’s bud på mad- og måltidsråd
LIKES:
03.11.2016 | 6.b, Hårup skole
Print
Mad- og måltidsråd 1
Vær positiv og skab god stemningMad- og måltidsråd 2
Hav god (køkken-)hygiejne. Vask hænderne jævnligt, brug ikke det samme spækbræt til både kød og grøntsager, ryd op efter digMad- og måltidsråd 3
Spis varieretMad- og måltidsråd 4
Hav god bordskik (smid ikke med maden, råb ikke ved bordet, rør ikke ved andres mad, vask hænder inden spisning)Mad- og måltidsråd 5
Vær nysgerrig og åben (prøv gerne noget nyt)Mad- og måltidsråd 6
Skyl og rens madvarerne ordentligtMad- og måltidsråd 7
Undgå madspild,- brug evt. rester dagen efter til madpakken, frokosten eller aftensmaden.Mad- og måltidsråd 8
Servér maden ordentligt. Vi "spiser" også med øjnene.Mad- og måltidsråd 9
Spis det, der er sæson for.Mad- og måltidsråd 10
Spis med omtanke (hæld ikke mere på tallerknen, end du kan spise og spis ikke kun f.eks. kød)
- Del med dine venner:
Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at skrive kommentar
Hej 6.B
Fremragende mad- og måltidsråd. I har fokus på rigtig mange gode ting. Jeg kan godt lide at I bl.a. skriver at det er en god idé at være åben og nysgerrig, lægger vægt på den gode stemning, maden skal præsenteres pænt og samtidigt har I fokus på bæredygtighed og undgå madspild. Kan vi leve op til jeres råd i den kommende uge, bliver det helt sikkert en rigtig god uge:)
Vi ses i morgen – Rasmus;)