Forside Skole Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
Elev FØR MADlejr UNDER MADlejr EFTER MADlejr
Forældre Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
Forside Skole Elever Forældre
UDFORDRINGEN

6.d underviser 0.a og de kommer rundt til 4 poster.

6.d var inddelt i 4 grupper og 0.a var også inddelt i 4 hold.

LIKES:(1)
03.02.2017 | 6.d, Kirsten Mølgaard Print

6.d ville undervise 0.a i "fat smagsskeen", "Hvordan bærer man en kniv, og hvad hedder køkkenredskaberne og hvad bruges de til?", "Måltidsråd og dufte" og "Æblet" I dag havde vi besøg af 0.a som i hold gik rundt til de 4 grupper, hvor 6.d underviste 0.a om de ting som de havde lært på Madlejr i uge 1.

Skriv kommentar

  • Af Trine, Trine MADguide | 14.03.2017

    Kære Albert, Mads R, Nikolaj N, William, Liva, Zeline, Gulliver, Jonas, Mads J, Maja, Sara J, Sarah H., Joakim, Nikolaj K, Laura, Malou, Silja, Johannes, Noah, Lea, Mathilde og Mie samt Kirsten og Pia.
    Tak for jeres blogindlæg om hvordan I valgte at løseudfordringe fra MADlejr. Det lyder som om I fik lært 0.A en masse spændende ting fra MADlejr.
    Jeg håber at I fortsat laver mad og at jeres familie derhjemme får glæde af det. Mon I har fået lavet de gode dürum-ruller igen, eller græskarsuppen, for ikke at tale om jeres pasta carbonara…..og hvad med den nytænkende ”mørdejsbund med scrambleæg”? Alle fire retter som i den grad fortjener at bliver lavet igen. Husk at tage #køkkenmagten fra jeres forældre hvis de er bange for at give jer plads i køkkenet 🙂
    Kærlig hilsen Trine, jeres MADguide

6.a’s o-løb.

UDFORDRINGEN

Af: Kerteminde Byskole

6.a's O-løb for 4.a på Kerteminde Byskole

Læs mere ›
Kommentarer: 0

O løb

UDFORDRINGEN

Af: Juelsminde Skole

Læs mere ›
Kommentarer: 0