Af: Moelleskolen
Læs mere ›
MAD- OG MÅLTIDSRÅD
6v’s bud på mad- og måltidsråd
LIKES:
02.12.2016 | 6V, Groennevangskole
Print
Mad- og måltidsråd 1
Hav god (køkken-)hygiejne. Sæt hår op.Vask hænderne jævnligt, brug ikke det samme spækbræt til både kød og grøntsager, ryd op efter digMad- og måltidsråd 2
Hav god bordskik. Sid og spis pænt.Mad- og måltidsråd 3
Tag ikke mere på tallerknen, end du kan spise og smag på alt.Mad- og måltidsråd 4
Undgå madspild,rester kan bruges dagen efter til madpakken, frokosten eller aftensmaden.Mad- og måltidsråd 5
Spis varieret ,sundt, groft og fedtfattigt.Mad- og måltidsråd 6
Samles om måltidet Spis sammen med andre – og nyd samværet og måltidet. Når vi spiser sammen, yder vi omsorg og forebygger ensomhed.Mad- og måltidsråd 7
Køb de rigtige råvarer. Der kommer en naturlig variation i vores måltider, når vi bruger sæsonens friske råvarerMad- og måltidsråd 8
Spis regelmæssige måltider.Mad- og måltidsråd 9
Tænke på dyrevelfærd og klima. ( Æg fra fritgående høns og spare på vand/strøm)Mad- og måltidsråd 10
Tænke på dyrevelfærd og klima. ( Æg fra fritgående høns og spare på vand/strøm) Når du spiser ude, skal du vælge restauranter, der serverer frisklavede retter og måltider. Undgå fastfood-kæder.
- Del med dine venner: