Forside Skole Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
Elev FØR MADlejr UNDER MADlejr EFTER MADlejr
Forældre Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
Forside Skole Elever Forældre
Brattingsborgskolens udfording
UDFORDRINGEN

Brattingsborgskolens udfording

Forældrearrangement

LIKES:(3)
19.05.2015 | 6. KLASSE, Brattingsborgskolen Print

Vi inviterede forældre og søskende til et arrangement på skolen, hvor forældrene mødtes med lærerne (Christian og Birthe) den første halve time, mens vi gjorde os klar til at vise lidt om, hvad vi havde arbejdet med på MADlejr. Vi havde lavet forskellige stande, forældrene kunne gå rundt til, og derefter sluttede vi af med fællesspisning, hvor alle familier havde taget mad med til en buffet. Lidt om nogle af standene: Stand 1) Madlejr film Marie, Markus og Liv lavede en film med billeder fra MADlejren Filmen blev vist nede i klubben på skolen, hvor forældrene sad i sofaen og fik fortalt om, hvad vi havde lavet på lejrturen. Filmen varede ca. 2 min. Vi brugte også to videoer - den ene fra da vi var overe ved køerne, og den anden var fra onsdag aften, da vi havde aftenhygge inde i hyggerummet. Vi lægger filmen på bloggen, men har lidt tekniske vanskeligheder, der lige skal ses på først. Stand 2) Smage Vi lavede smagsprøver til forældrene, og de ting, man kunne smage på, var citron (surt) kaffe (bittert) chips (salt) banan (sødt) frikadelle (umami). Forældrene smagte på det hele - deres ansigter ændrede sig hver gang, de smagte på noget nyt. Stand 3) Æblesanse øvelse Cecilia, Christine & Emilie lavede en æblesanse øvelse, ligesom på Helnæs. Forældrene skulle smage, lugte, se, føle & lytte til æblet. De syntes b.la, at æblet lugtede af græs. De syntes dog også, at det var svært at beskrive æblet. Forældrene syntes, øvelsen var ”sjov og ny” – og de fik også trukket på smilebåndet... DET VAR EN RIGTIG GOD AFTEN, OG ALLE HAVDE DET SJOVT.

Skriv kommentar

  • Af Trine, MADguide, Trine MADguide | 26.05.2015

    Kære Bay, Markus, Mikkel, Simon, Emilie, Frank, Simon, Anders, Marie, Christine, Sophia, Asker, Jonas, Niels, Liv, Helena, Emilie, Ida, Jasmin og Cecilia og ikke mindst Birthe og Christian.
    Det er bare SÅ godt at læse om jeres arrangement og om hvordan I har valgt af løse jeres udfordring. Det lyder klart som om at jeres indbudte forældre virkelig har fået en oplevelse af hvad I selv har været igennem på MADlejr og at de også blev udfordret på samme måde som jer. Der er nogel rigtig gode billeder i har lagt på bloggen, jeg kan se at I også lærete jeres forældre at udskære fisk… så sejt af jer 🙂
    Jeg håber at I stadig vil blive ved med at udfordrer jer selv, nu i jeres eget tempo, ved at prøve nye retter, råvare og ikke mindste lave mad til jer selv, venner og familie.
    Mange hilsner fra Trine

6.a’s o-løb.

UDFORDRINGEN

Af: Kerteminde Byskole

6.a's O-løb for 4.a på Kerteminde Byskole

Læs mere ›
Kommentarer: 0

O løb

UDFORDRINGEN

Af: Juelsminde Skole

Læs mere ›
Kommentarer: 0