Bruchetta
God til forret.
LIKES:
(0)
Tid:
1 t og 30 min min|
4 personer|
Ingredienser
8 Blommetomater.
1 btd Basilikum.
3 fed Hvidløg.
100 g Rødløg.
2 spsk Olivenolie.
Salt.
Peber.
Flutes.
Revet ost.
Fremgangsmåde
Blommetomaterne udkernes og skæres i små tern (ca. på størrelse med en lillefingernegl) puttes i en skål.
Rødløg, hvidløg, basilikum hakkes i fint og blandes deri. Olien tilsættes, og det blandes godt. Undgå at røre det sammen, kun vend det, ellers bliver det smattet. Salt og peber tilsættes efter smag, men der skal ikke ret meget i.
Tages ud 1-2 timer før servering så det ikke er vildt koldt.
Brødet skæres i passende størrelser, varmes i ovnen, til det er sprødt, put derefter bruchettaen på brødet. 225C. i ovn ca. 10 minutter til osten er smeltet. Den skal ikke tage meget farve.
Pynt evt. med et friske basilikumblade.
Tips
Det er en yderst delikat og en enkel forret.
- Del med dine venner:
- Facebook
- Pinterest
- Mail
Kan i lige komme til?
De ser bare super lækre ud, de må have smagt godt?
Kh Sofie