Forside Skole Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
Elev FØR MADlejr UNDER MADlejr EFTER MADlejr
Forældre Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
Forside Skole Elever Forældre
UDFORDRINGEN

BRUNCH MED PARALLELKLASSEN

6.A på besøg til brunch

LIKES:(0)
12.11.2016 | 6.b Ejerslykke, Ejerslykkeskolen Print

Vi skulle lave noget af den mad, vi lærte på madlejr til nogen andre, når vi kom hjem. Vi valgte at lave brunch til vores kammerater i parallelklassen. Vi bagte boller, lavede frugtyogurht, figenpålæg, chokoladepålæg, øllebrød og müsli. Vi fremlagde vores uge for dem og de fremlagde deres uge for os. Vi hyggede og spiste i ca. 3 timer. Dette var afslutningen på en emneuge, hvor vi havde om trivsel i skolen.

Skriv kommentar

  • Af , Trine MADguide | 14.11.2016

    Kære Adel, Isabella, Yasmine, Istrabraq, Jaabir, Christian, Manar, Mimi, Maria, Rebacca, Simon, Elaha, Dennis, Remy, Mathias N., Fabian, Melanie, Shane, Oliver, Riyan, Ali, Mathias B., Sara samt Jette & Stine.
    Tak for jeres blogopslag om hvordan I valgte at løse udfordringen som I fik med hjem af mig på MADlejr. I har løst udfordringen med stor ros fra mig. Jeg er sikker på at I hyggede jer rigtig meget da I forberedte arrangementet, for det husker jeg at I alle gjorde på MADlejr når I var i køkkenet. I havde så meget god positiv energi i køkkenet at jeg blev dybt imponeret. Mon ikke at jeres familier har fået også har oplevet jeres store lyst og engagement til at lave mad? Ellers synes jeg at det er på tide at I kræver lidt #køkkenmagt og viser hvor dygtige I er og huske dem på at #køkkenkaos er OK.
    Mange madhilsner jeres MADguide Trine

6.a’s o-løb.

UDFORDRINGEN

Af: Kerteminde Byskole

6.a's O-løb for 4.a på Kerteminde Byskole

Læs mere ›
Kommentarer: 0

O løb

UDFORDRINGEN

Af: Juelsminde Skole

Læs mere ›
Kommentarer: 0