Butterdejspakker
Kan også bruges i buffet og madpakker.
(Billedet der kan ses er fra før de er kommet i ovnen)
LIKES:
(7)
23.01.2015 | Vestermarkskolen 7. kl. hold 3 - Nina T, Rasmus, Mikkel J, Cecilie G, Vestermarkskolen
Print
Tid:
50 min|
4 personer|
Ingredienser
1 pakke butterdejsplader (6 plader, skæres halvt over)
Et halvt kg hakket svinekød
1-2 gulerødder
1 løg
1 æg (til pensling)
Fremgangsmåde
De halve butterdejsplader rulles ud. Kød, gulerødder og løg røres sammen. Blandingen lægges på butterdejspladerne, som bliver foldet sammen til trekanter. De lukkes med en gaffel. Kagerne bliver penslet med æg.
De bages i 180 grader i en forvarmet ovn i ca. 35 min.
Tips
De skal være lidt gyldenbrune.
- Del med dine venner:
- Facebook
- Pinterest
- Mail
Uhmm..ser lækkert ud, blev de gode?
Ja 🙂