Forside Skole Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
Elev FØR MADlejr UNDER MADlejr EFTER MADlejr
Forældre Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
MADblog
Forside Skole Elever Forældre MADblog
den bedste pandekage i mit liv
OPLEVELSER

den bedste pandekage i mit liv

den er for vild

LIKES:(4)
23.09.2015 | Marco Savino, Aadalensprivatskole Print

Jeg oplevede dette: Før MADlejr

Jeg var i Spanien med min mor og mormor, og vi var på en rigtig god restaurant langs stranden. jeg fik spagetti carbonara og til dessert fik jeg den bedste pandekage ever:-). der var bananer og Nutella indeni og udenpå en klat is flødeskum og chokoladesauce bare det bedste fyld. Det var det bedste jeg nogensinde har smagt:-). jeg tror det bliver hyggeligt. jeg håber vi får ligeså god mad nede på madlejr glæder mig for vildt :-)

Skriv kommentar

Madhold 1

OPLEVELSER

Af: Kokkedalskole1

Arzu, Sebastian B., Milan, Iyad, Andreas, Celina (Isabella mangler)

Læs mere ›
Kommentarer: 0

Madhold 4

OPLEVELSER

Af: Kokkedalskole1

Cengizhan, Victoria, Zakaria, Daniel, Oliver, Olivia, Tuana

Læs mere ›
Kommentarer: 0

Madhold 3

OPLEVELSER

Af: Kokkedalskole1

Nick, Khaled, Sebastian VJ, Lina, Rebekka, Caroline

Læs mere ›
Kommentarer: 0