Forside Skole Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
Elev FØR MADlejr UNDER MADlejr EFTER MADlejr
Forældre Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
Forside Skole Elever Forældre
den bedste pandekage i mit liv
OPLEVELSER

den bedste pandekage i mit liv

den er for vild

LIKES:(4)
23.09.2015 | Marco Savino, Aadalensprivatskole Print

Jeg oplevede dette: Før MADlejr

Jeg var i Spanien med min mor og mormor, og vi var på en rigtig god restaurant langs stranden. jeg fik spagetti carbonara og til dessert fik jeg den bedste pandekage ever:-). der var bananer og Nutella indeni og udenpå en klat is flødeskum og chokoladesauce bare det bedste fyld. Det var det bedste jeg nogensinde har smagt:-). jeg tror det bliver hyggeligt. jeg håber vi får ligeså god mad nede på madlejr glæder mig for vildt :-)

Skriv kommentar

Madhold 1

OPLEVELSER

Af: Kokkedalskole1

Arzu, Sebastian B., Milan, Iyad, Andreas, Celina (Isabella mangler)

Læs mere ›
Kommentarer: 0

Madhold 4

OPLEVELSER

Af: Kokkedalskole1

Cengizhan, Victoria, Zakaria, Daniel, Oliver, Olivia, Tuana

Læs mere ›
Kommentarer: 0

Madhold 3

OPLEVELSER

Af: Kokkedalskole1

Nick, Khaled, Sebastian VJ, Lina, Rebekka, Caroline

Læs mere ›
Kommentarer: 0