Forside Skole Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
Elev FØR MADlejr UNDER MADlejr EFTER MADlejr
Forældre Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
Forside Skole Elever Forældre
OPLEVELSER

Det Gode Måltid

Bs gode måltid

LIKES:(2)
16.09.2015 | Nikolaj Bryde Nielsen 7B Tranegårdskolen, Tranegaardskolen Print

Jeg oplevede dette: Før MADlejr

Det gode måltid skal være et meget fint sted måske lidt moderne og så skal der være tre måltider: Forret: Måske en lægger suppe eller noget i den stil. Hovedret: Hovedretten skal være mors spaghetti med kødsauce. Dessert: Desserten skulle derefter være noget sorbet is eller noget i den stil. Drikkevarer: Drikkevarer skulle uden tvivl være Faxe Kondi ikke andet. Selskab: Selskabet skal min familie, min mormor, min farmor, min kusiner og fætter fra min mors side og så min tidl. hund. Tøj/påklædning: Intet specielt bare ret afslappet¬¬¬

Skriv kommentar

Madhold 1

OPLEVELSER

Af: Kokkedalskole1

Arzu, Sebastian B., Milan, Iyad, Andreas, Celina (Isabella mangler)

Læs mere ›
Kommentarer: 0

Madhold 4

OPLEVELSER

Af: Kokkedalskole1

Cengizhan, Victoria, Zakaria, Daniel, Oliver, Olivia, Tuana

Læs mere ›
Kommentarer: 0

Madhold 3

OPLEVELSER

Af: Kokkedalskole1

Nick, Khaled, Sebastian VJ, Lina, Rebekka, Caroline

Læs mere ›
Kommentarer: 0