6.a's O-løb for 4.a på Kerteminde Byskole
Læs mere ›Filetere en fisk
Om onsdagen skulle vi filetere en fisk
LIKES:
Det var svært at tage hovedet af sammen med tarmene, at skære skindet af og komme ind og få kødet af. Madguiden viste hvordan vi skulle inden vi gik igang, derefter fortalte hun om indvoldene, skind og hvad der kunne spises. Så gav madguiden en skrubbe eller en rødspætte og så gik vi igang. Vi fik en kniv som var bøjelig og lang og så begyndte vi, det var lidt underligt i starten men man vendte sig til det. De stykker der ikke kunne blive en filet blev brugt til fiskefrikedeller. Det var en af de bedste oplevelser vi nogensinde har prøvet det er helt sikkert noget vi vil prøve igen #enoplevelsevialdrigvilglemme
- Del med dine venner:
Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at skrive kommentar
Skønt at læse at I har lyst til at prøve igen 🙂 🙂 🙂