Forside Skole Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
Elev FØR MADlejr UNDER MADlejr EFTER MADlejr
Forældre Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
Forside Skole Elever Forældre
Forældreaften på Samsøgades Skole
UDFORDRINGEN

Forældreaften på Samsøgades Skole

God mad og hygge

LIKES:(2)
15.11.2016 | 7. årgang Samsøgades Skole, Samsøgades Skole Print

På 7. årgang på Samsøgades Skole, bestemte vi, at udfordringen skulle være et aftenarrangement, hvor vi inviterede alle forældrene til mad. I dagene op til arrangementet, blev der planlagt til den store guldmedalje. Der skulle planlægges indkøb, menu og de ting vi skulle fortælle om. Vi var på forhånd lidt nervøse for, om vi kunne huske det hele, da vi havde været på madlejr lige før sommerferien. Ved fælles hjælp, lykkedes det dog at huske det meste På selve dagen lavede vi al maden og arrangerede den flot. Vi arbejde i de samme grupper som på madlejren, og hver gruppe lavede deres egen menu og skulle fortælle noget om de ting, vi havde lært på madlejren, som grundsmagene, sanserne og meget mere. Maden blev serveret som buffet, så vi kunne fortælle forældrene, om det vi havde lavet, når de kom og hentede mad. Som billederne forhåbentlig viser, havde vi en sjov dag mens vi lavede mad. Og aftenen gik også godt. Der var stort fremmøde og forældrene var meget imponerede

Skriv kommentar

  • Af Trine, Trine MADguide | 19.11.2016

    Kære Ida, Elisabeth, Frida, Zubeer, Ahmed, Søren, Shahad, Klara, Robert, Hannibal, Nour, Selma, Diana, Motasem, Ayub, Vida, Gry, Ingrid, Ursula, Bothilde, Ayat, Asger og ikke mindst AK, Jesper, Karl & Sofie.
    Tak for jeres blog oplæg om hvordan I valgte at løse jeres udfordring. Jeg kan læse og se på billederne at I havde et rigtigt godt arrangement for jeres forældre. Jeg er meget imponeret over at lave mad over bål med lammegryde og fladbrød liges om I lærte på MADlejr, virkelig flot gjort. Desuden kan jeg læse at fik arbejdet sammen i madholdende endnu engang og fik vist hvor gode I er til at løse og samarbejde om en fælles udfordring.
    Jeg håber I bliver ved at viser jeres forældre hvor gode I er til at lave med derhjemme. Så I fortsat får mulighed for at eksperimentere og prøve nye ting.
    Mange madhilsner jeres MADguide Trine

6.a’s o-løb.

UDFORDRINGEN

Af: Kerteminde Byskole

6.a's O-løb for 4.a på Kerteminde Byskole

Læs mere ›
Kommentarer: 0

O løb

UDFORDRINGEN

Af: Juelsminde Skole

Læs mere ›
Kommentarer: 0