Forside Skole Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
Elev FØR MADlejr UNDER MADlejr EFTER MADlejr
Forældre Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
Forside Skole Elever Forældre
Forældrearrangement
UDFORDRINGEN

Forældrearrangement

Buffet for forældrene i 7.x

LIKES:(2)
11.10.2016 | 7.x Vestsalling Skole og Dagtilbud, Vestsalling Skole- og Dagtilbud Print

Vi tog udfordringen op, ved at invitere forældrene på aftensmad. I madkundskab valgte vi, hvilke retter madgrupperne skulle lave til den buffet, vi ville servere for forældrene, desuden forberedte vi de retter, som kunne fryses. På dagen, hvor forældrene skulle komme om aftenen, brugte vi dagen på forberedelserne. Et par elever forberedte en velkomsttale, som de holdt, hvor de forklarede, hvad udfordringen gik ud på. Alle elever skulle være med til at præsentere maden, så vi forberedte, hvad der skulle siges. Det var et krav, at man fik præsenteret, hvordan man havde inddraget de 5 smage i maden. Resten af dagen gik med at gøre maden klar, at lære at folde servietter, at dække et pænt bord, at lave bordplan, at lave blomsterdekorationer osv. Det blev en rigtig hyggelig aften, hvor gæsterne havde mange rosende ord om maden. 7.x serverede og opførte sig som de perfekte værter. Det var endnu en god oplevelse i forbindelse med madlejren.

Skriv kommentar

  • Af , Trine MADguide | 12.10.2016

    Kære Aksel, Anders, Julie N., Anna M, Malte, Anna D, Ida, Karen, Annabell, Jasmin, Maja, Laurits, Mathias, Viktor, Peter, Annika, Nikoline, Michael, Søren Kristian, Emma og Mads ….. samt Mette og Allan.
    Tak for jeres flotte blogindlæg om hvordan I løste jeres udfordring. Jeg kan læse at I har haft en meget flot planlagt arrangement, hvor I havde tid at hygge jer og forberede alt med god omhyggelighed og engagement. Jeg kan godt forstå at I har fået meget roser fra gæsterne, for det er velfortjent. I har nemlig bevist for jeres gæster, at I tager jeres måltidsråd seriøst og selv lever op til dem, hvilket I også gjorde overfor mig på MADlejr.
    Jeg håber at I fortsat vil laver masser af mad derhjemme og husker at eksperimenter jer frem samt bruge de fem grundsmage i tilsmagningen. I er nemlig meget gode til at lave mad og I HYGGER jer med det.
    Mange madhilsen jeres MADguide Trine 🙂

6.a’s o-løb.

UDFORDRINGEN

Af: Kerteminde Byskole

6.a's O-løb for 4.a på Kerteminde Byskole

Læs mere ›
Kommentarer: 0

O løb

UDFORDRINGEN

Af: Juelsminde Skole

Læs mere ›
Kommentarer: 0