Forside Skole Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
Elev FØR MADlejr UNDER MADlejr EFTER MADlejr
Forældre Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
MADblog
Forside Skole Elev Forældre MADblog
Forældrearrangement
UDFORDRINGEN

Forældrearrangement

Buffet for forældrene i 7.x

LIKES:(2)
11.10.2016 | 7.x Vestsalling Skole og Dagtilbud, Vestsalling Skole- og Dagtilbud Print

Vi tog udfordringen op, ved at invitere forældrene på aftensmad. I madkundskab valgte vi, hvilke retter madgrupperne skulle lave til den buffet, vi ville servere for forældrene, desuden forberedte vi de retter, som kunne fryses.
På dagen, hvor forældrene skulle komme om aftenen, brugte vi dagen på forberedelserne. Et par elever forberedte en velkomsttale, som de holdt, hvor de forklarede, hvad udfordringen gik ud på. Alle elever skulle være med til at præsentere maden, så vi forberedte, hvad der skulle siges. Det var et krav, at man fik præsenteret, hvordan man havde inddraget de 5 smage i maden.
Resten af dagen gik med at gøre maden klar, at lære at folde servietter, at dække et pænt bord, at lave bordplan, at lave blomsterdekorationer osv.
Det blev en rigtig hyggelig aften, hvor gæsterne havde mange rosende ord om maden. 7.x serverede og opførte sig som de perfekte værter. Det var endnu en god oplevelse i forbindelse med madlejren.

Skriv kommentar

 • Trine MADguide
  Af , Trine MADguide | 12.10.2016

  Kære Aksel, Anders, Julie N., Anna M, Malte, Anna D, Ida, Karen, Annabell, Jasmin, Maja, Laurits, Mathias, Viktor, Peter, Annika, Nikoline, Michael, Søren Kristian, Emma og Mads ….. samt Mette og Allan.
  Tak for jeres flotte blogindlæg om hvordan I løste jeres udfordring. Jeg kan læse at I har haft en meget flot planlagt arrangement, hvor I havde tid at hygge jer og forberede alt med god omhyggelighed og engagement. Jeg kan godt forstå at I har fået meget roser fra gæsterne, for det er velfortjent. I har nemlig bevist for jeres gæster, at I tager jeres måltidsråd seriøst og selv lever op til dem, hvilket I også gjorde overfor mig på MADlejr.
  Jeg håber at I fortsat vil laver masser af mad derhjemme og husker at eksperimenter jer frem samt bruge de fem grundsmage i tilsmagningen. I er nemlig meget gode til at lave mad og I HYGGER jer med det.
  Mange madhilsen jeres MADguide Trine 🙂

Smag på Madlejren

UDFORDRINGEN

Af: Helms Skole

Fra kaos til harmoni og masser af dejlig mad

Læs mere ›
Kommentarer: 1

Filetere en fisk

UDFORDRINGEN

Af: Haslev Privatskole

Om onsdagen skulle vi filetere en fisk

Læs mere ›
Kommentarer: 1

Forældreaften på Peterskolen

UDFORDRINGEN

Af: Peterskolen

6. og 7. klasse havde inviteret deres forældre ud på skolen for at smage på nogle af deres favoritter fra madlejr.

Læs mere ›
Kommentarer: 0