Lækkert madbrød med soltørrede tomater
Et super lækkert brød med meget smag, bruges som tilbehør til ret.
LIKES:
(0)
Tid:
1 time og 45 minutter min|
10 personer|
Ingredienser
50 g gær
3 del lunken vand
3-4 spsk olie
1 æg
lidt salt
2 dl durummel
2 dl rugmel
5 dl hvedemel
Soltørrede tomater
Basilikum
evt. olivenolie
Fremgangsmåde
Først opløses gær i det lunkne vand
Dernæst tilsættes olie, salt og æg. Røres godt
Skær de soltørrede tomater i små stykker og kom dem i skålen
Derefter tilsættes lidt efter lidt melet. Start med det groveste mel
Dejen er ret våd, men sådan skal den være
Kom dejen direkte over i en rund springform
Drys med salt og frisk basilikum
Lad brødet hæve i ca 60 minutter
Bag brødet ved 200 grader i ca 25 minutter til det er lysebrunt
Lad det køle af inden der hældes olivenolie over, hvis man har lyst.
Tips
Lad det endelig hæve i god tid, så bliver det mest lækkert
- Del med dine venner:
- Facebook
- Pinterest
- Mail