Løgbrød
Et lækkert madbrød
LIKES:
(1)
Tid:
3 timer min|
4 personer|
Ingredienser
200 g. rugmel 100 g. grahamsmel
6 dl. kogende vand 750 g. hvedemel
8 dl. lunkent vand æg til pensling
100 g. gær 2 tsk salt
1 dl. olie
2 spsk salt
2 store finthakket løg
Fremgangsmåde
Rugmel og kogende vand røres sammen og står tildækket nogle timer eller til næste dag.
Vand og gær røres i. De øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted ca ½ time.
Dejen slås ned og formes til 2 runde brød. Efterhæver på pladen ca. 15 minutter.
Pensles med æg og drysses med salt.
Bagetid ca 40 minutter ved 200 grader.
Tips
Kan også bruges til madpakke
- Del med dine venner:
- Facebook
- Pinterest
- Mail
Lyder også lækkert! Var de ligesom dem i lavede på MADlejr?