Forside Skole Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
Elev FØR MADlejr UNDER MADlejr EFTER MADlejr
Forældre Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
Forside Skole Elever Forældre

FAQ

Her kan du finde svar på det oftest stillede spørgsmål til MADlejr

FAQ

Der kan opstå masser af spørgsmål, når man skal afsted på MADlejr – både når man er lærer, elev og forældre. På denne side har vi samlet de spørgsmål, vi ofte bliver stillet, så det er nemmere at få overblik inden afgang til en fantastisk lejrskoleuge.

 

Hvor finder jeg afgangstider?

Programmet på MADlejr starter mandag imellem 11 og 12, alt efter hvornår I ankommer. Programmet slutter fredag kl. 11.

Den offentlige transport kører lige til MADlejrens dør. Det er skolen selv, der skal dække udgifterne til transporten til MADlejr. I kan vælge at benytte frirejse med DSB Skolerejser, som bestilles senest 10 uger før. Billetter skal bestilles til Aarup Station.

Fra Aarup Station vil der være telebus til Helnæs. Bestilling af bussen, der skal køre mellem Aarup Station og Helnæs samt retur skal bestilles ved at følge proceduren beskrevet her:

https://madlejr.dk/sektion/skole/#section=1&page=transport

Når FynBus beregner afgangstidspunkt fra MADlejr om fredagen, beregner de 30 minutter til at pakke bus og 45 minutter til kørsel.

 

Hvordan kan jeg tilmelde mig DIN MADdag?

Din MADdag er et ugentligt nyhedsbrev med opskrifter specielt udvalgt til 10-14 årige og deres travle familier. Opskrifterne er lige til at gå til, og de er nemme at læse. Vi guider dig igennem hele opskriften – fra du skriver indkøbsliste, til maden skal på spisebordet. Du finder tilmeldingen til Din MADdag her.

 

Hvorfor kan jeg ikke åbne dokument (.pdf-fil):

Hvis du ikke kan åbne de dokumenter, du modtager fra MADlejr, er det første du skal gøre, at tjekke, at du har det rigtige program til at åbne filen med. Alle vores dokumenter er .pdf-filer, derfor skal du have programmet Adobe Acrobat Reader, for at kunne åbne dokumenterne. Programmet er gratis at hente.

Hvis du har Adobe Acrobat Reader og stadig ikke kan åbne dokumentet, kan det skyldes en firewall  fra jeres kommune. Hvis der er tilfældet skal du kontakte den IT-ansvarlige på jeres skole.

 

Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget på MADlejr?

Angående glemte sager på MADlejr, kan du kontakte vores pedel, Ole, på: Ole.Andersen@arlafonden.dk

I mailen beder vi dig oplyse:
– Skolenavn
– Hvad der er glemt
– Hvilken uge, det blev glemt i
– Hvilken adresse, vi skal sende det til.

Ved forsendelse er porto på egen regning.