Forside Skole Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
Elev FØR MADlejr UNDER MADlejr EFTER MADlejr
Forældre Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
Forside Skole Elever Forældre
Hvor ligger MADlejr?

Hvor ligger MADlejr?

MADlejr ligger i den smukke natur på Helnæs på Sydfyn og fra foråret 2020 også i Højer, Sønderjylland

MADlejr Helnæs

MADlejr ligger på Helnæs i smukke omgivelser i hjertet af Danmark – på én gang centralt beliggende i forhold til transport og afsides gemt i den skønne fynske natur.

MADlejr
Helnæs Byvej 63,
5631 Ebberup, Fyn.

Den stemningsfulde hovedbygning og de mange muligheder i ejendommen er de helt rigtige rammer, og vi glæder os meget til at udvikle stedet, så det bliver et inspirerende frirum til oplevelser med mad, måltider, natur og råvarer.

MADlejr handler om langt mere end madlavning og sundere vaner: Det handler også om fællesskab, bæredygtighed, ansvarligt ressourceforbrug og sanselig nysgerrighed omkring råvarer. Og så handler det om at give de næste generationer glæden ved at kunne selv.
Med vores fynske hjem har vi de perfekte rammer for en unik og berigende lejrskoleoplevelse.

Se billeder fra MADlejr Helnæs

MADlejr Højer

MADlejr Højer ligger i den sønderjyske by Højer, tæt på natur og hav. Fra åbningen i 2020 vil den fredede marskgård, Højergaard, efter en gennemgående restaurering og nyindretning være forvandlet til et livligt centrum for madaktiviteter – et varmt miljø med masser af liv og minder fra unge og gamle dage.

Det bliver MADlejr i nye men alligevel velkendte omgivelser. Visionen for MADlejr i Højer er nemlig den samme: at skabe et sanseligt rum med mulighed for fordybelse og oplevelser med mad, måltider, trivsel og bæredygtighed i centrum.

MADlejr Højer
Torvet 1, 
6280 Højer, Sønderjylland

Billeder og mere information følger.