Forside Skole Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
Elev FØR MADlejr UNDER MADlejr EFTER MADlejr
Forældre Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
Forside Skole Elever Forældre
Peterskolens udfordring
UDFORDRINGEN

Peterskolens udfordring

Græskar

LIKES:(2)
30.09.2015 | Peterskolen 6. klasse, Peterskolen Print

Trine gave os den udfordring, at vi skulle tilberede noget mad med en grøntsag, vi ikke havde arbejdet med på madlejr. Trine besluttede, at det skulle være græskar. Vi valgte at lave noget til klassens forældremøde, så alle forældre havde mulighed for at smage. Vi bagte græskarmuffins med blendet butternut squash og græskarboller med revet hokkaido. Forældrene var meget begejstrede. Vi forsøgte også, at lave græskarchips. Det var svært at få dem sprøde, men ikke brændte. Ved forældremødet fortalte eleverne også om madlejr.

Skriv kommentar

 • Af Trine, Trine MADguide | 30.09.2015

  Kære Gustav, Alberthe, Laura, Ida, Laurtitz, Malthe, Christian, Malene, Mirjam, Gustav, Ida K., Jonas, Theodor, Kian, Stefania, Magnus, Linnea, Oliver, Emma og Rakel …… og Marie & Charlotte 🙂
  Tak for jeres blog indlæg om hvordan I har løst jeres udfordring hvilket I har gjort med mange klap fra min side. Jeg synes det en god ide at eksperimentere med forskellige græskar og ikke blot en græskar type. Det viser mig at I er blevet ved med at udfordre jer selv ved ikke at vælge den nemmeste løsning. Jeg håber I havde en god snak om hvorfor det var så svært at få jeres græskarchips sprøde. Jeg vil gætte på at de skulle steges ved lidt lavere temperatur men længere tid. Men det er svært for mig at sige, da jeg jo ikke var til stede og kunne se, smage, høre hvordan I gjorde. Husker I hvordan vi hele tiden skulle bruge vores sanser for vurdere hvordan maden skulle tilberedes?
  Jeg kan godt forstå at jeres forældre var begejstret for jeres tre retter, de ser nemlig utrolig lækre ud. På billedet ser det ud som om I har haft det rigtig sjovt i køkkenet, det er dejligt at se. For stemningen og fælleskabet omkring madlavning er mindst lige så vigtig som selve maden der serveres.
  Jeg håber I vil blive ved med at lave mad og udfordre jer selv i køkkenet på skolen og hjemme hos jer selv. Jeg synes nemlig at I alle er kanon gode til at lave mad.

  Kærlig hilsen Trine jeres MADguide.

6.a’s o-løb.

UDFORDRINGEN

Af: Kerteminde Byskole

6.a's O-løb for 4.a på Kerteminde Byskole

Læs mere ›
Kommentarer: 0

O løb

UDFORDRINGEN

Af: Juelsminde Skole

Læs mere ›
Kommentarer: 0