Forside Skole Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
Elev FØR MADlejr UNDER MADlejr EFTER MADlejr
Forældre Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
Forside Skole Elever Forældre
Peterskolens udfordring
UDFORDRINGEN

Peterskolens udfordring

6.kl. inviterede mellemtrinnet til smagsprøver og miniMadlejr

LIKES:(4)
31.03.2015 | Peterskolens 6.kl., Peterskolen Print

Vores udfordring gik på, at vi skulle invitere nogle gæster, lave noget mad som vi også havde lavet på MADlejr, og ikke mindst lave nogle underholdende indslag. Vi valgte at invitere 4. og 5.kl., da de ikke har haft madkundskab før, så de kunne blive gjort nysgerrige på faget. Hvert madhold lavede en "ret", som vi på forhånd havde besluttet skulle være: knækbrød, pesto, boller med smør, bruschetta og frugtyoghurt. Det anrettede vi flot til smagsprøver, og folk var vilde med det! Ingen rester, Trine ;) Derudover lavede hvert hold også noget, der skulle fortælle om det at være på MADlejr. Her underholdt en madgruppe med en tipskupon om det sociale der foregik på lejren, et hold fortalte om grundsmagene og vores sanser, et andet hold fortalte om MADlejr-konceptet, og til sidst havde vi et hold, der forklarede vores mad- og måltidsråd. En elev havde også lavet en video med billederne fra lejren. Publikum lyttede nysgerrigt, og vi kunne se, at de syntes, det var spændende, for der var helt stille. Vi skabte både madmod og madglæde den eftermiddag, og så fik vi også et gensyn med en skøn lejroplevelse. Det har været så fantastisk at være på MADlejr. Tak Trine, Rasmus og Carrie for en STOR oplevelse! Kram fra Peterskolens 6.kl.

Skriv kommentar

  • Af , Trine MADguide | 19.04.2015

    Kære Josefine, Camilla, Sif, Amalia, William, Andreas, Stender, Johannes, Emma, Clara, Agnete, Rebekka, Mads, Thias, Noah og Emil …. Og Marianne & Lene.
    Tak for jeres blog indlæg om hvordan I har løst jeres udfordring hvilket I har gjort med stort bravur 🙂 Jeg kan læse at I har læst meget af at være på MADlejr og det lyder også som om at I har lykkes rigtig godt med at give jeres skønne madmod og madglæder videre til jeres gæster. Det er jeg virkelig glad for at læse, mange har nemlig godt af at få mere madmod og madglæde. Så jeg er virkelig stolte af jer :-).
    Jeg håber I vil blive ved med at lave mad og udfordre jer selv i køkkenet på skolen og hjemme hos jer selv, I er nemlig super gode til at lave mad og det skal jeres familier også opleve.
    Kærlig hilsen Trine jeres MADguide.

6.a’s o-løb.

UDFORDRINGEN

Af: Kerteminde Byskole

6.a's O-løb for 4.a på Kerteminde Byskole

Læs mere ›
Kommentarer: 0

O løb

UDFORDRINGEN

Af: Juelsminde Skole

Læs mere ›
Kommentarer: 0