Forside Skole Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
Elev FØR MADlejr UNDER MADlejr EFTER MADlejr
Forældre Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
MADblog
Forside Skole Elev Forældre MADblog
OPSKRIFTER

Pitabrød

Fyld
-Salat.
-Agurk.
-Tomat.
-Majs.
-Ærter.
-Dressing. (Fedtfattig)
-Peanuts.
-Kylling/oksekød.

LIKES:(2)
16.02.2016 | 7.B Løgstør skole Ida og Signe , Løgstør Skole Print
Tid: ved ikke timer, ved ikke minutter| Ca. 25 personer personer|

Ingredienser


3
dl.
Vand
15
gram
Gær
1
tsk.
Salt
500
gram
Hvedemel

Fremgangsmåde

Rør gæren ud i vandet og kom salt i. Rør melet i lidt ad gangen. Ælt dejen uden at den bliver for fast. Dejen hæver i cirka halvanden time.

Del dejen i 8 stykker, tril dem til kugler og rul dem flade. Læg dem på en plade med bagepapir.

Bages på nederste rille i en forvarmet ovn ved 250 grader C. alm. ovn. De er færdige når de er hævet op efter cirka 7 minutter.

Tips

Skriv kommentar

LASANGE

OPSKRIFTER

Af: Dueholmskolen

En ret fuld af kærlighed

Læs mere ›
Kommentarer: 0

FLØDEBOLLER

OPSKRIFTER

Af: Dueholmskolen

Det er virkeligt lækkert

Læs mere ›
Kommentarer: 0

Bær – kage

OPSKRIFTER

Af: Dueholmskolen

En chokoladekage med Bær

Læs mere ›
Kommentarer: 0