Forside Skole Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
Elev FØR MADlejr UNDER MADlejr EFTER MADlejr
Forældre Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
Forside Skole Elever Forældre
OPSKRIFTER

Pitabrød

Fyld
-Salat.
-Agurk.
-Tomat.
-Majs.
-Ærter.
-Dressing. (Fedtfattig)
-Peanuts.
-Kylling/oksekød.

LIKES:(2)
16.02.2016 | 7.B Løgstør skole Ida og Signe , Løgstør Skole Print
Tid: ved ikke timer, ved ikke minutter| Ca. 25 personer personer|

Ingredienser


3
dl.
Vand
15
gram
Gær
1
tsk.
Salt
500
gram
Hvedemel

Fremgangsmåde

Rør gæren ud i vandet og kom salt i. Rør melet i lidt ad gangen. Ælt dejen uden at den bliver for fast. Dejen hæver i cirka halvanden time.

Del dejen i 8 stykker, tril dem til kugler og rul dem flade. Læg dem på en plade med bagepapir.

Bages på nederste rille i en forvarmet ovn ved 250 grader C. alm. ovn. De er færdige når de er hævet op efter cirka 7 minutter.

Tips

Skriv kommentar

LASANGE

OPSKRIFTER

Af: Dueholmskolen

En ret fuld af kærlighed

Læs mere ›
Kommentarer: 0

FLØDEBOLLER

OPSKRIFTER

Af: Dueholmskolen

Det er virkeligt lækkert

Læs mere ›
Kommentarer: 0

Bær – kage

OPSKRIFTER

Af: Dueholmskolen

En chokoladekage med Bær

Læs mere ›
Kommentarer: 0