Pitabrød
Fyld
-Salat.
-Agurk.
-Tomat.
-Majs.
-Ærter.
-Dressing. (Fedtfattig)
-Peanuts.
-Kylling/oksekød.
LIKES:
(2)
Tid:
ved ikke timer, ved ikke minutter|
Ca. 25 personer personer|
Ingredienser
3
dl.
Vand
15
gram
Gær
1
tsk.
Salt
500
gram
Hvedemel
Fremgangsmåde
Rør gæren ud i vandet og kom salt i. Rør melet i lidt ad gangen. Ælt dejen uden at den bliver for fast. Dejen hæver i cirka halvanden time.
Del dejen i 8 stykker, tril dem til kugler og rul dem flade. Læg dem på en plade med bagepapir.
Bages på nederste rille i en forvarmet ovn ved 250 grader C. alm. ovn. De er færdige når de er hævet op efter cirka 7 minutter.
Tips
- Del med dine venner:
- Facebook
- Pinterest
- Mail
ja