Forside Skole Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
Elev FØR MADlejr UNDER MADlejr EFTER MADlejr
Forældre Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
Forside Skole Elever Forældre
OPSKRIFTER

Pitabrød

Fyld -Salat. -Agurk. -Tomat. -Majs. -Ærter. -Dressing. (Fedtfattig) -Peanuts. -Kylling/oksekød.

LIKES:(2)
16.02.2016 | 7.B Løgstør skole Ida og Signe , Løgstør Skole Print
Tid: ved ikke timer, ved ikke minutter| Ca. 25 personer personer|

Ingredienser

3 dl. Vand 15 gram Gær 1 tsk. Salt 500 gram Hvedemel

Fremgangsmåde

Rør gæren ud i vandet og kom salt i. Rør melet i lidt ad gangen. Ælt dejen uden at den bliver for fast. Dejen hæver i cirka halvanden time. Del dejen i 8 stykker, tril dem til kugler og rul dem flade. Læg dem på en plade med bagepapir. Bages på nederste rille i en forvarmet ovn ved 250 grader C. alm. ovn. De er færdige når de er hævet op efter cirka 7 minutter.

Tips

Skriv kommentar

LASANGE

OPSKRIFTER

Af: Dueholmskolen

En ret fuld af kærlighed

Læs mere ›
Kommentarer: 0

FLØDEBOLLER

OPSKRIFTER

Af: Dueholmskolen

Det er virkeligt lækkert

Læs mere ›
Kommentarer: 0

Bær – kage

OPSKRIFTER

Af: Dueholmskolen

En chokoladekage med Bær

Læs mere ›
Kommentarer: 0