Forside Skole Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
Elev FØR MADlejr UNDER MADlejr EFTER MADlejr
Forældre Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
MADblog
Forside Skole Elev Forældre MADblog
OPSKRIFTER

Pizzasnegle

Lækre pizzasnegle, der er gode til madpakken

LIKES:(6)
06.03.2015 | 7.c Løgstør Skole, Løgstør Skole Print
Tid: 1 time, 30 minutter| 25 personer|

Ingredienser

Pizzadej:
50 g gær
2 dl lunken vand
900 g mel
150 g bagemargarine
1 tsk salt
2 æg
2 dl ymer

Kødsovs:
2 store løg
1 fed hvidløg
2 revne gulerødder
1 bouillonterning med oksekød
1,5 dåse tomatpuré
Krydderier efter lyst og smag
Salt og peber
1-2 dåser flåede tomater
Revet ost

Fremgangsmåde

Pizzadej:
Opløs gæren i det lunkne vand
I en anden skål smuldres margarinen i melet. salt tilsættes
De to æg kommes i gærblandingen og der røres rundt
Melet kommes i lidt ad gangen ned i gærblandingen, og der røres rundt.
Dejen vendes ud på bordet og æltes godt igennem indtil den er glat og smidig.
Dejen kommes tilbage i meldrysset skål og stilles til hævning i 30 minutter overdækket et lunt sted
tænd ovnen på 200 grader
Dejen tages ud og deles i 3 dele. Derefter rulles den ud til ca. 4 mm tykkelse i en rektangel
Spred kødsovs og ost ud på dejen, lad 1 cm være fri af kødsovs
Rul dejen sammen til en land pølse. Læg den på køkkenbordet med samlingen nedad.
Skær "pølsen ud i ca 1,2 cm tykke skiver. Læg hver skive over på en bageplade dækket med bagepapir.
Lad sneglene hæve i 10 minutter
pensl evt med æg og bag dem i 15-18 minutter

Tips

Drys evt revet ost på toppen af sneglene

Skriv kommentar

LASANGE

OPSKRIFTER

Af: Dueholmskolen

En ret fuld af kærlighed

Læs mere ›
Kommentarer: 0

FLØDEBOLLER

OPSKRIFTER

Af: Dueholmskolen

Det er virkeligt lækkert

Læs mere ›
Kommentarer: 0

Bær – kage

OPSKRIFTER

Af: Dueholmskolen

En chokoladekage med Bær

Læs mere ›
Kommentarer: 0