Pizzasnegle
Lækre pizzasnegle, der er gode til madpakken
LIKES:
(6)
Tid:
1 time, 30 minutter|
25 personer|
Ingredienser
Pizzadej:
50 g gær
2 dl lunken vand
900 g mel
150 g bagemargarine
1 tsk salt
2 æg
2 dl ymer
Kødsovs:
2 store løg
1 fed hvidløg
2 revne gulerødder
1 bouillonterning med oksekød
1,5 dåse tomatpuré
Krydderier efter lyst og smag
Salt og peber
1-2 dåser flåede tomater
Revet ost
Fremgangsmåde
Pizzadej:
Opløs gæren i det lunkne vand
I en anden skål smuldres margarinen i melet. salt tilsættes
De to æg kommes i gærblandingen og der røres rundt
Melet kommes i lidt ad gangen ned i gærblandingen, og der røres rundt.
Dejen vendes ud på bordet og æltes godt igennem indtil den er glat og smidig.
Dejen kommes tilbage i meldrysset skål og stilles til hævning i 30 minutter overdækket et lunt sted
tænd ovnen på 200 grader
Dejen tages ud og deles i 3 dele. Derefter rulles den ud til ca. 4 mm tykkelse i en rektangel
Spred kødsovs og ost ud på dejen, lad 1 cm være fri af kødsovs
Rul dejen sammen til en land pølse. Læg den på køkkenbordet med samlingen nedad.
Skær "pølsen ud i ca 1,2 cm tykke skiver. Læg hver skive over på en bageplade dækket med bagepapir.
Lad sneglene hæve i 10 minutter
pensl evt med æg og bag dem i 15-18 minutter
Tips
Drys evt revet ost på toppen af sneglene
- Del med dine venner:
- Facebook
- Pinterest
- Mail