Porrer i fad
Her er en dejlig ret, som kan minde meget om lasagne, men som er meget sundere.
LIKES:
(2)
Tid:
ca. 1 time min|
40 personer|
Ingredienser
Du skal bruge:
20 porrer
10 stk. revet gulerod
5 stk. hakket løg
2,5 kg. hakket oksekød
olie
5 dåser flåede tomater
2 dåser tomatpure
1liter bouillon eller vand
1 bundt hakket persille
15 æg
1 1/2 liter mælk mælk
Fremgangsmåde
1. Vask og rens porerene
2. Kog porerene i letsaltet vand i 5 min.
3. Hæld dem i 5 ovnfaste fade.
4. Svits først gulerødder og løg, og derefter kødet i olien.
5. Tilsæt flåede tomater, tomatpure og bouillon, salt-peber.
6. Lad det koge ca 10 min.
7. Hæld det over porrerne i fadet.
8. Pisk æg og mælk og hæld det i fadet.
9. Sæt det i ovnen ved 200 gr. 30-40 min.
Tips
Nyd den i godt selskab
- Del med dine venner:
- Facebook
- Pinterest
- Mail