Forside Skole Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
Elev FØR MADlejr UNDER MADlejr EFTER MADlejr
Forældre Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
Forside Skole Elever Forældre
Porretærte
OPSKRIFTER

Porretærte

Lækker krydret tærte

LIKES:(3)
23.01.2015 | Vincent,Randi,Mikkel, Vestermarkskolen Print
Tid: ca 1 time min| 3 personer|

Ingredienser

Dej 175 g hvedemel (ca. 3 dl) 1⁄4 tsk fint salt 100 g koldt smør 1 spsk vand Porrefyld 5 porrer i tynde ringe lidt smør til stegning 2 tsk fint salt 3 æg 4 tsk hvedemel 1 tsk revet muskatnød 3 spk karry 2 dl ylette

Fremgangsmåde

Dej Bland mel og salt i en skål. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melblandingen til den ligner revet ost. Tilsæt vand og saml hurtigt dejen. Tryk den ud i en smurt springform (ca. 22 cm i diameter). Lad dejen gå ¾ op ad formens side. Stil tærtebunden tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Forbag tærtebunden midt i ovnen. Porrefyld Steg porrerne sammen med karry. Pisk æg, mel, muskatnød og salt sammen i en skål. Vend ylette i og tilsæt porrerne. Fordel fyldet i den forbagte bund og bag tærten færdig midt i ovnen.

Tips

Tips Tærtedejen kan tilberedes i forvejen og opbevares tildækket i køleskab eller fryser.

Skriv kommentar

  • Af , Sofie MADguide | 25.01.2015

    Wauh, smagte den lige så godt som den ser ud?

LASANGE

OPSKRIFTER

Af: Dueholmskolen

En ret fuld af kærlighed

Læs mere ›
Kommentarer: 0

FLØDEBOLLER

OPSKRIFTER

Af: Dueholmskolen

Det er virkeligt lækkert

Læs mere ›
Kommentarer: 0

Bær – kage

OPSKRIFTER

Af: Dueholmskolen

En chokoladekage med Bær

Læs mere ›
Kommentarer: 0