Forside Skole Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
Elev FØR MADlejr UNDER MADlejr EFTER MADlejr
Forældre Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
Forside Skole Elever Forældre
OPSKRIFTER

Rodfrugter, kylling og mayo

En lidt sundere version af kylling med pommes frites. Det hele kan dyppes i mayo'en og kan spises med fingerne

LIKES:(3)
06.03.2015 | 7.c Løgstør Skole, Løgstør Skole Print
Tid: 1 time min| 4 personer|

Ingredienser

800 g melede kartofler i tynde stave 4 gulerødder i stave 4 pastinakker i stave 2 rødbeder i stave 2 spak rapsolie Mayo: 2 dl skyr med sennep, honning og dild 2 æggeblommer 1/4 tsk groft salt 500 g kyllingeinderfileter 1 spsk rapsolie 3/4 tsk groft salt friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Læg kartoflerne på en plade med bagepapir od de øvrige rodfrugter på en anden. Fordel olien på grønsagerne og bag kartoflerne øverst og de andre rodfrugter nederst i ovnen, til de er gyldne og sprøde. Vend rundt 2-3 gange under bagningen. Drys med salt lige inden serveringen. Mayo Vend alle ingredienserne sammen og stil mayoen tildækket i køleskabet i mindst 15 minutter og smag til. Tør kyllingeinderfileterne i køkkenrulle og del dem på langs. Lad olien blive varm i en pande. Steg kyllingestykkerne ved kraftig varme i ca 5 minutter. Vend af og til. Drys med salt og peber.

Tips

Start med rodfrugterne, så de hurtigt kan komme i ovnen

Skriv kommentar

  • Af madlejr, MADlejr | 10.06.2015

    Uff, det er en lækker opskrift, I har lagt op. Tusind tak for det 7. c!

LASANGE

OPSKRIFTER

Af: Dueholmskolen

En ret fuld af kærlighed

Læs mere ›
Kommentarer: 0

FLØDEBOLLER

OPSKRIFTER

Af: Dueholmskolen

Det er virkeligt lækkert

Læs mere ›
Kommentarer: 0

Bær – kage

OPSKRIFTER

Af: Dueholmskolen

En chokoladekage med Bær

Læs mere ›
Kommentarer: 0