Rodfrugter, kylling og mayo
En lidt sundere version af kylling med pommes frites. Det hele kan dyppes i mayo'en og kan spises med fingerne
LIKES:
(3)
Tid:
1 time min|
4 personer|
Ingredienser
800 g melede kartofler i tynde stave
4 gulerødder i stave
4 pastinakker i stave
2 rødbeder i stave
2 spak rapsolie
Mayo:
2 dl skyr med sennep, honning og dild
2 æggeblommer
1/4 tsk groft salt
500 g kyllingeinderfileter
1 spsk rapsolie
3/4 tsk groft salt
friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Læg kartoflerne på en plade med bagepapir od de øvrige rodfrugter på en anden. Fordel olien på grønsagerne og bag kartoflerne øverst og de andre rodfrugter nederst i ovnen, til de er gyldne og sprøde. Vend rundt 2-3 gange under bagningen. Drys med salt lige inden serveringen.
Mayo
Vend alle ingredienserne sammen og stil mayoen tildækket i køleskabet i mindst 15 minutter og smag til.
Tør kyllingeinderfileterne i køkkenrulle og del dem på langs. Lad olien blive varm i en pande. Steg kyllingestykkerne ved kraftig varme i ca 5 minutter. Vend af og til. Drys med salt og peber.
Tips
Start med rodfrugterne, så de hurtigt kan komme i ovnen
- Del med dine venner:
- Facebook
- Pinterest
- Mail
Uff, det er en lækker opskrift, I har lagt op. Tusind tak for det 7. c!