Rødkålssalat
en rigtig god og farverig salat
LIKES:
(0)
Tid:
30 min. min|
10 pers personer|
Ingredienser
1 rødkålshoved
1 rødløg
2 ps valnødder
4 appelsiner
rapsolie
akaciehonning
persille
Fremgangsmåde
Skær rødkål og rødløg i tynde strimler.
Rist valnødderne på en tør pande, til de akkurat brunes let og udvikler større smag.
Rør en dressing af appelsin (saft og revet skræl), olie, eddike og honning. Smag til.
Fin hak appelsinerne, og bland dem med rødkålen, løget, valnødderne, samt den rørte dressing.
Lad salaten trække i ca. én time. Pynt til sidst med finthakket persille, inden I sætter jer til bords.
Tips
- Del med dine venner:
- Facebook
- Pinterest
- Mail
Også rødkål fik i brugt, hvor er i bare goe..
Kh Sofie