Forside Skole Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
Elev FØR MADlejr UNDER MADlejr EFTER MADlejr
Forældre Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
Forside Skole Elever Forældre
Skoleledernes årsmøde

Skoleledernes årsmøde

MADlejr er begyndt at give genklang på skolerne, og på Skoleledernes årsmøde kom mange skoleledelser forbi for enten at fortælle om deres egen oplevelse med MADlejr eller for at høre mere om, hvad MADlejr kan bidrage med i forhold til skolens fokus på sundhed og trivsel.

Print 09.01.2016

I slutningen af oktober deltog Arla Fonden på Skoleledernes årsmøde i Aarhus. Det er altid brugbart at få respons, drøftelser og refleksioner fra de skoler, som benytter sig af Arla Fondens MADlejr.

De fleste drøftelser på Skoleledernes årsmøde handlede om, at MADlejr for skolerne er meget mere end en lejrskole. Det er et forløb, hvor overskriften er sundhed og trivsel pakket ind i en lejrskole, hvor lejrskolens mange positive muligheder understøtter vejen mod sundere madvaner.

Mange var forbi for at fortælle, hvordan MADlejr har været en rigtig god oplevelse for deres elever, og hvordan det har flyttet dem i forhold til det at lave mad, turde smage på noget nyt og klassens fællesskab. Eksempelvis fortalte en af de skoler, som har deltaget i MADlejr, at skolen har besluttet, at deres 6. klasser hvert år skal søge om at komme på MADlejr, som en del af skolens principper.