Forside Skole Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
Elev FØR MADlejr UNDER MADlejr EFTER MADlejr
Forældre Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
Forside Skole Elever Forældre
Udfordring på Nybøl Skole
UDFORDRINGEN

Udfordring på Nybøl Skole

Gode råd til klasserne

LIKES:(2)
29.10.2015 | 6. klasse, Nyboelskole Print

Lave plakater til ophæng i klasserne, som giver inspiration til en hyggelig spisesituation.

Skriv kommentar

 • Af Trine, Trine MADguide | 03.11.2015

  Kære Signe, Ida, Alexander, Anna Katrin, Sarah S., Cecilie S., Daniel, Isabel, Sarah F, Josefine., Noah, Cecilie H, Emma L, Sille, Emma M, Julie, Sila og Iben……..Og Birthe og Carina 🙂
  Tak for jeres blog indlæg med de flotte plakater. Jeg kan se at I virkelig har fået lavet nogle flotte plakater til de andre klasser på skolen. Der er mange gode og relevante råd til klasserne om hvordan de kan gøre deres spisepause bedre. Jeg håber at 0-5. klasse synes godt om jeres plakater og har taget godt imod jeres råd og tips.
  Jeg håber at I er begyndt at lave mere mad derhjemme til jeres familier, måske ovenikøbet på en mere eksperimenterende måde og altså ikke altid bare følgere opskrifterne. Så I bliver ved med at bruge de ting I lærte på MADlejr om at bruge jeres sanser når I skal lave mad og tænke over hvordan manden skal smage, føles og se ud.
  Jeg er slet ikke i tvivl om at I fremover vil hygge jer med at lave mad til jer selv og jeres familie, I var nemlig super skønne at have i køkkenet på MADlejr og der var altid en rigtig god stemning. Og med jeres rigeligmænger af vilje, lyst og mod til at arbejde med nye ting i køkkenet, venter der jer masser af gode oplevelser med mad fremover.
  Kærlig hilsen
  Trine, Jeres MADguide 🙂

6.a’s o-løb.

UDFORDRINGEN

Af: Kerteminde Byskole

6.a's O-løb for 4.a på Kerteminde Byskole

Læs mere ›
Kommentarer: 0

O løb

UDFORDRINGEN

Af: Juelsminde Skole

Læs mere ›
Kommentarer: 0