Forside Skole Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
Elev FØR MADlejr UNDER MADlejr EFTER MADlejr
Forældre Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
Forside Skole Elever Forældre
Udfordringen – lav et familie arrangement.
UDFORDRINGEN

Udfordringen – lav et familie arrangement.

Mad fra madlejr

LIKES:(1)
13.04.2016 | 6.a og 6.b Skals Skole, Skals Skole Print

Vi valgte at eleverne skulle planlægge en menu som de ville servere for deres forældre. De fandt selv opskrifter og lavede indkøbsseddel. Mange af dem tog udgangspunkt i MADlejrs opskrifter. På dagen fik vi lavet lækker mad med temaet kylling. Der var både kyllingfrikadeller, kylling i karry, wok med kylling, salat med kylling mm. Desuden lavede vi dessert - pandekager og chokoladetærter. Vi havde fin borddækning og præsentation af maden. Underholdningen bestod i at alle børnene havde lavet en film om venskab.

Skriv kommentar

  • Af Trine, Trine MADguide | 15.04.2016

    Kære Astrid, Kithi, Katrine , Sarah, Bjarki, Johanne, Louise, Emma C., Clara, Tehillah, Emma S., Emilie, Mads, Lucas, Sabina, Frederik, August, Marcus, Jakob, William, Peter, Martin, Victor, Oliver, Daniel, Tobias M., Tobias, AnneSofie, Maria B., Maria S., Louise, Alin,, Emma, Dicte, Astrid, Tilde og Lene, Birthe, Marianne og Mike.
    Tak for jeres blog indlæg om hvordan I fik løst klassens udfordring. Det ser vel nok lækkert ud og I har virkelig løst opgaven godt med mange klap fra min side 🙂 Det undre mig ikke at I valgte at arbejde med kylling, for som jeg husker det, så var det et af jeres favorit aktivitet på MADlejr. Jeg håber I brugte mange af de ting som I selv har nævnt at I lærte på MADlejr som at smage på maden og bruge jeres sanser i tilberedningen. Det var en rigtig god ide at arbejde med temaet ”venskab” til jeres underholdning, for med gode venner i køkkenet kan vi klarer selv den største opvask.
    Mange madhilsen fra Trine, jeres MADguide

6.a’s o-løb.

UDFORDRINGEN

Af: Kerteminde Byskole

6.a's O-løb for 4.a på Kerteminde Byskole

Læs mere ›
Kommentarer: 0

O løb

UDFORDRINGEN

Af: Juelsminde Skole

Læs mere ›
Kommentarer: 0