Forside Skole Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
Elev FØR MADlejr UNDER MADlejr EFTER MADlejr
Forældre Før MADlejr Under MADlejr Efter MADlejr
MADblog
Forside Skole Elev Forældre MADblog
ultimativ ben and jerrys
OPLEVELSER

ultimativ ben and jerrys

prøv den!!!!!!

LIKES:(2)
25.09.2015 | Mitan Arabaci Cakmak, Aadalensprivatskole Print

Jeg oplevede dette: Før MADlejr

engang var jeg på facebook og jeg så lidt på videoer. pludselig så jeg en video med en der lavede en god blanding mellem ben and jerrys og to cookies. ham der lavede videoen skar en skive ben and jerrys og puttede en cookie nedenunder og en ovenpå. jeg havde nogle kiks og en ben and jerrys så jeg prøvede at lave desserten. den smagte så godt!!!!!!

Skriv kommentar

Måltidsråd

OPLEVELSER

Af: Groennevangskole

Kostråd

Læs mere ›
Kommentarer: 0

Da kyllingen gik ud af sit gode skind

OPLEVELSER

Af: Susålandets Skole

Og Rest-a-fari

Læs mere ›
Kommentarer: 0

Helt i fisk

OPLEVELSER

Af: Susålandets Skole

Og bondegårdsbesøg

Læs mere ›
Kommentarer: 0